Rob Hansen nieuwe teammanager

)
WK 2022 Zwitserland Nog 250 dagen
Van de Water groep is uw allround makelaar in Breda, Tilburg en Oosterhout
Panorama Studios
HD Klimaatsystemen
Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

Rob Hansen nieuwe teammanager

Na het vertrek van teammanager Pim Boon, heeft TeamNL Powerchairhockey zorgvuldig gezocht naar een opvolger. “De functie van teammanager is cruciaal voor het functioneren van het team”. Zeker nu wij na een lange Corona break starten met de voorbereidingen voor het WK 2022 in Zwitserland; zegt bondscoach Dick Cochius. Daarom zijn wij enorm blij dat er een opvolger is gevonden in de persoon van Rob Hansen.”

Voor de 51 jarige Rob Hansen uit Enschede is rolstoelhockey bekend terrein. Rob was in de jaren tachtig en negentig als jonge speler actief voor Speedy Wheely’s uit Utrecht (nu Kampong). Later speelde hij nog voor verschillende clubs in Arnhem en Enschede. “Ik heb in mijn jonge jaren veel gehockeyd, maar dat waren toch wel andere tijden. Wij speelde een soort slow motion hockey, met een totaal andere snelheid. Die hogere snelheid van tegenwoordig heeft de sport echt flitsender gemaakt. Het is maar goed dat ik niet meer in het veld sta. Niets voor mij die snelle stoelen”; lacht Hansen. Na zijn periode als speler was Rob Hansen nog scheidsrechter en competitieleider van Regio Oost.

“Ik was het rolstoelhockey een tijdje uit het oog verloren, vervolgd Rob. De afgelopen 15 jaar was ik vooral een sportkijker en liefhebber. Sinds 2018 ben ik weer actief binnen de gehandicaptensport. In de functie als PR & Sponsoring zit ik in het bestuur van de Twentse Rolstoel4Daagse. Verder heb ik afgelopen 15 jaar een eigen PGB administratie & Advies kantoor gehad. Dit bedrijf heb ik verkocht en ben sinds een half jaar werkzaam als cliëntondersteuner voor mensen met een WLZ indicatie”.

“Ik vind het ontzettend gaaf om via de functie van teammanager weer actief te zijn binnen het hockey. Regelen en organiseren is mij op het lijf geschreven en deel uitmaken van dit team richting het WK 2022 is een geweldige uitdaging”.

Wij wensen Rob heel veel succes!